DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

ZOOM PROGRAMININ KULLANIMI

ZOOM PROGRAMININ AKILLI TELEFONLARA KURULUMU

Değerli arkadaşlar, 21 Eylül 2020 tarihinden itibaren 9. sınıf müfredatı ile EBA canlı ders yanı sıra Zomm programı üzerinden de uzaktan eğitim yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda sınıf WhatsApp gruplarının -şifre paylaşımı yapılacağı için-  varsa eksikliklerinin tamamlanaral etkin hale getirilmesi gerekmektedir. Daha önce Zoom programının kullanımda teknik sorun yaşayan arkadaşlarımız için 17.09.2020 tarihinde saat 13.00'te okulumuz toplantı salonunda müdür yardımcılarımız tarafından kısa bir eğitim verilecektir.  Zoom programı üzerinden yapılacak canlı derslerin programı bilahare sitemizde yayınlanacaktır.

Zoom kullanııyla ilgili tanıtım görselleri (slayt) aşağıda paylaşılmıştır. Linki tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Serpil TEKAY

meb_iys_dosyalar/21/16/767217/dosyalar/2020_09/17082458_ZOOM_SLAYT.ppt