DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Sonuç Duyurusu

SONUÇ DUYURUSU

Diyarbakır İl Milli Eğittim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akredite Projesi (2023-1-TR01-KA121-SCH-000164505) kapsamında okulumuzca 2023 yılı başvuru döneminde hazırlanan proje katılmak isteyen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin başvuruları sonuçlandı.

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akredite Projesi'ne gönüllü olarak katılmak isteyen 6 öğretmen/idarecimiz ve 2 öğrencimiz başvuru yapmıştır. Okulumuz Proje Yönetim Ekibi tarafından yapılan belge değerlendirmesi sonucunda başvuru sahiplerinin aldıkları puanlar aşağıdadır:

Öğretmen/idareci

Dilek Alparslan  Pala 40

Ümit Can 35

Serpil Tekay 15

Muhittin Bozkurt 15

Mehmet Batmaz 14

Nehir Can 14

Gülşin  YAKiŞAN 82

Avaşin Özçan 82

Başvuru yapan öğretmen ve öğrencilerimizden değerlendirme puanına itirazı olanlar için itiraz süresi bugün başlamış olup 3 gün devam edecektir. İtiraz dilekçeleri Okulumuz Proje Yönetim Ekibi'ne elden teslim edilecektir.

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 15:17 - Görüntülenme: 29